anneblaauw@hotmail.com

Kan ik mijn slaapritme beïnvloeden?

Ervaringsdeskundige angsten en videomaker

Created with Sketch.

Kan ik mijn slaapritme beïnvloeden?

Ik ben een ochtendmens. Ik geniet van de ochtenden en heb ook niet zo veel moeite om uit bed te komen. In mijn leeftijdsfase lijkt het normaler om avondmens te zijn. Sommige leeftijdsgenoten hebben moeite met de ochtendcolleges, daarentegen struggel ik met de feestjes die pas op gang komen wanneer ik al naar bed wil. Ben ik een geboren ochtendmens? of kan ik dit proces beïnvloeden. Zie mijn korte film:

Ben jij een ochtendmens of avondmens?

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 reacties

 1. Manus Branie schreef:

  Wat een leuk experiment!
  En een mooi, afwisselend filmpje!

  • Frank schreef:

   Dag Anne,

   De vlog is goed en creatief gesneden. Als je op voorhand ziet dat de video 12 minuten duurt, kan dat een hele rit zijn om uit te kijken, maar je weet je verhaal omtrent je experiment goed te verpakken.
   (mooi trouwens om je ouders te zien en hun antwoorden te horen. Na gisteravond voorspelde ik hun antwoorden, gebaseerd op onze gelijkenissen, goed…. ?)

 2. Dolly schreef:

  Thanks for finally writing about >Kan ik mijn slaapritme beïnvloeden?
  – Blue <Loved it! http://Nynafg.info/wp/2018/07/16/hello-world/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *